אלטרול לפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/08/2013 | 11:47 | מאת: הדס

שלום, אני נוטלת אלטרול 25 מ"ג לפיברומיאלגיה כבר שנה, רוב הזמן הוא מאוד עזר לי לשינה מסודרת ולכאבים ונוקשות. לאחרונה חזרתי להתעורר פעמים רבות במהלך הלילה והכאבים התגברו מחדש. האם זה אומר שפיתחתי עמידות לתרופה? או שכדאי לעלות מינון?

19/08/2013 | 07:48 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום הדס, אינני יודע מדוע קרתה ההחמרה, אבל אם אלטרול עזר ואם אין לו תופעות לוואי רציניות, כדאי לשקול להעלות את המינון. 25 מ"ג זה מינון מינימלי לאנשים מבוגרים. אין בדרך כלל עמידות לתרופה הזו.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה