גת ותרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/08/2013 | 17:56 | מאת: אני

שלום רציתי לדעת אם מותר ללעוס גת ולקחת תרופות כמו פריזמה ואלפרוקס?

01/08/2013 | 19:46 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

לא! גת הוא סם ממריץ והשימוש בו כרוך בסיכוני בריאות ובנזקים מצטברים בלתי הפיכים שיכולים להיגרם למוח, בדומה לאקסטזי. זה נכון גם אם לא משלבים אותו עם תרופות פסיכיאטריות.

01/08/2013 | 21:31 | מאת: אדיסו

ד"ר גבריאל ברקאי וואלה אתה צודק במאה אחוז, הגת הזה גרם לי לבעיות נפשיות חמורות,שגרם לי לפנות לטיפול פסיכיאטרי,כיום אני לוקח רסיטל והמצב השתפר משמעותית,הגת הזה זה סם מאוד מסוכן שאנשים לא מודעים לו, עקב הגת הסיכוי לפתח מחלות נפש,דיכאון,חרדה ,מניה דפרסיה מאוד גבוה..בקיצור לא להתעסק באש, איך הסם המסוכן הזה שיכול להרוס תמוח הוא חוקי בישראל ?א

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה