שמיעת קולות/דיבור בלילה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

31/07/2013 | 12:46 | מאת: דנה

אני שומעת את הקולות אך ורק בשינה סמוך להירדמות נדמה לי ובשינה עצמה.דבר זה גרם לי לבעיות שינה וקשה לי להירדם מסיבה זו. מעניין שאני שומעת את הקולות רק בחדר השינה שלי בלבד ולא בשום מקום אחר.ואל כאשר אני יוצאת מחוץ לביתי.רק בלילה.

31/07/2013 | 13:39 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, נשמע שמה שיש לך הוא הפרעת שינה לא מסוכנת שלא צפויה להתפתח לשום מחלה פסיכיאטרית. אם זה מפריע לך לישון, ייתכן שמינון נמוך של תרופה כמו קלונקס (Clonex), לפני השינה יכול לעזור.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה