מהי תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/07/2013 | 18:47 | מאת: אני

לגבי תופעות לוואי שלא ברור לי תרופות לדיכאון ולחרדה.. השאלה שלי.האם התופעות לוואי מופיעות רק בתחילת הטיפול או שיהיה תופעות לוואי כל עוד אני נוטל תכדור?בבקשה הסבר על תופעות לוואי

29/07/2013 | 19:24 | מאת: אתה

הי, תופעות לוואי יכולות להופיע בכל שלב. ככל שאתה משתמש יותר, כך המוח שלך ישתנה כדי להתאים את עצמו לכדורים, וקח תהפוך יותר לזומבי. ראה הוזהרת.

29/07/2013 | 19:37 | מאת: דפנה

לגבי תרופות פסיכיאטריות, אכן ישנם תופעות לואי, אך לרוב, היתרונות שבהן "שוות את המחיר".השיפור בהרגשה וההתנהגות היא לעיתים רבות מאוד משמעותית. רצוי להזהר באמירות נחרצות..

29/07/2013 | 23:28 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, לתרופות שונות יש תופעות לוואי שונות. חלק מתופעות הלוואי מופיעות בתחילת הנטילה ואחר כך דועכות, יש תופעות לוואי שאם הן מופיעות, הן אינן פוסקות כל עוד ממשיכים את הטיפול. התגובה לתרופות היא מאד אישית. כפי שיש כאלה שיסתייעו בתרופה וכאלה שלא, יש כאלה שיסבלו מתופעות לוואי כאלה ואחרות ויש כאלה שלא. כדי לענות תשובה ספציפית צריך לדעת יותר על הטיפול בהווה וטיפולים שהיו בעבר.

30/07/2013 | 00:10 | מאת: אני

יש לי חרדה דיכאון וחרדה חברתית. אז מה אני אמור לעשות אני לוקח רסיטל 20 מ''ג 4 שבועות, לפעמים אני מרגיש מצוין לפעמים אני מרגיש חרא.זה מזכיר לי את התקופות של פעם שהיתי לועס גת שהיתי לועס גת היתי מרגיש חיים דבש כיף וזה ואז תוך שעה שעתיים אני מרגיש רע וכה הילי?.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה