שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/07/2013 | 11:02 | מאת: דני

שלום בן 34 אני סובל מחרדת בריאות קשה. כל פצע קטן אני כבר חושב שזה מחלה קשה. אני התחלתי בהדרגה סימבלתה. שבוע ראשון 30 מ"ג. ולפני כשבוע התחלתי 60 מ"ג סימבלה פעם ביום. האם זה שכיח החרדה שלי? ואני עדיין לא מרגיש שיפור? מדוע? תודה

28/07/2013 | 14:41 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום דני, לשאלותיך: האם זה שכיח החרדה שלי? כן, חרדת בריאות היא הפרעה שכיחה למדי. ואני עדיין לא מרגיש שיפור? מדוע? לוקח לסימבאלתה 2-4 שבועות להתחיל להשפיע. סופרים את הזמן ממתי שהגעת למינון אפקטיבי- כלומר מאז שהגעת ל- 60 מ"ג ליום.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה