איזה מין התקף זה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/07/2013 | 00:57 | מאת: יצחק

אני בן 24 לפני 13 שנים קרה לי משהו מוזר ומפחיד רצח היתי גר בקומה שישית יצאתי מהבית והתחלתי לרדת במדרגות פיתאום בקומה השלישית קיבלתי התקף פחד ממש פחד שאני עומד להשתגע זה היה משהו מפחיד היתי ילד לא ידעתי מה לעשות מאז מאותו הלילה של ההתקף היה לי פחדים ביום יום שנמשך כמה חודשים היתי בוכה לאימא שלי כל לילה היתי מפחד בבצפר ובלילה לא מצליח לישון לבד למזלי אחרי כמה חודשים של ההתקף עברנו דירה לעיר אחרת וכל הפחדים נעלמו ביום יום אך לא לא הצלתי לישון לבד בחדר למשך שנתיים אחרי ההתקף שהיה לא קיבלתי שום טיפול כיום 11 12 שנה שלא היה התקף ברוך השם אני רוצה להבין מה זה אומר??

27/07/2013 | 20:43 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום יצחק. ראשית, עליך לזכור שאבחון פסיכיאטרי נעשה בעקבות בדיקה פסיכיאטרית שנעשית במסגרת פגישה ולא באמצעות שיחה בפורום. לכן אתה צריך להתייחס למה שאני כותב כאן בתור מידע שיסייע לך להכוונה ולא בתור ייעוץ פסיכיאטרי אישי. קשה שבעתיים לעשות אבחון ממרחק של 12 שנה. תחת הסתייגויות אלה אני יכול לומר שמה שאתה מתאר יכול להתאים להתקף חרדה. אם התופעות חלפו אין מה להתעסק בזה. אם הן לא חלפו או אם אתה מרגיש שעדיין לא ברורלך מה בעצם זה אומר והשאלה ממשיכה להטריד אותך, פנה לייעוץ פסיכיאטרי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה