פלובקסמין 600 ג"ר ליום ואימפוטנציה רצינית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/07/2013 | 07:21 | מאת: שחר

זה הכדור שהכי עוזר לי מבחינת האוסידי פרופסור זוהר קבע את המינון אבל מצד שני איבר מיני לא מתפקד ואפילו ויאגרה 100 מג לא ממש עושה את העבודה מה עושים?

27/07/2013 | 18:52 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום שחר, הייתי מציע ראשית כל שתפנה לפרופ' זוהר. הוא יידע לעזור לך עם תופעות לוואי אלה. באופן כללי קיימות כמה אפשרויות: 1. הפחתת מינון הפלובוקסמין. ל- OCD צריך בדרך כלל מינונים גבוהים וייתכן שזה המינון היחדי שמועיל. אם הורדת מינון אפשרית, סביר להניח שזה יפחית את תופעות הלוואי המיניות. 2. הוספת תרופה שיכולה לתרום להפחתת תופעות לוואי מיניות של הפלובוקסמין. יש כמה תרופות כאלה: א. Wellbutrin XR - שם החומר הפעיל bupropion. ב. החומר Pramipexole, שמשווק תחת כמה שמות מסחריים. ג. Сylert - שם החומר הפעיל Cyproheptadine (חומר זה אינו משווק בארץ). כפי שאמרתי, כדאי שתדון על זה עם פרופ' זוהר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה