מה ההבדל בין סחרחורת לפלאשבק

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/07/2013 | 15:06 | מאת: אייל לוי

שלום רב רציתי לשאול בבקשה מה ההבדל בין פלאשבק של lsd לסחרחורת ?,לפני 16 שנה בערך לקחתי lsd וכל ה16 שנה האלו לא היו לי פלאשבקים,לפני חצי שנה בערך שתיתי אלכוהול יחד עם משקה אנרגיה לאחר שיצאתי מהבית הרגשתי שאני הולך להתעלף והרגשתי מין תחושה כזאת של סחרחורת שאני לא מבין האם זה פלאשבק או סחרחורת,באותו רגע לא שמעתי קולות ולא הזיות,אז מה באמת ההבדלים בין פלאשבק לסחרחורת ?

15/07/2013 | 23:36 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום אייל, פלאשבק הוא חזרה של החוויה שחווית בעבר (בעת נטילת LSD במקרה הזה), כאילו שאתה חווה אותה מחדש עכשיו על כל הבטיה- חוויה רגשית, חוויות חושיות- מראות, ריחות, קולות, תחושות גופניות, טעמים, הכל. סחרחורת זה סחרחורת...

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה