הרגשת האפקט הטיפולי של כדור מחזק

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

22/11/2020 | 21:28 | מאת: רונן

ד"ר שלום. אני לוקח סרוקוול 25 מ"ג כבר 17 יום ככדור חיזוק לויאפקס XR לטיפול בחרדה עמידה לויאפקס לבדו. אני לוקח את הכדור בלילה והוא מרגיע את הגוף ומסייע לשינה אבל מעבר לכך ביום יום אינו מונע חרדה עד כה. האם זה מוקדם מידי לצפות לשינוי שכן נדרש כחודש-חודשיים להרגיש את האפקט הטיפולי של הכדור על הפרעת חרדה בדומה ל-SSRI למינהם?

שלום רונן. סרוקוול במינון 25 מ"ג יכול לעזור באופן מיידי להרגעה ולשינה אולם האפקט על חרדה לאורך היום הוא ארוך טווח יותרויכול להשפיע במשך כשבועיים -שלושה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה