סרוקוול 25 מ"ג כחיזוק

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/11/2020 | 18:07 | מאת: עופר

שלום ד"ר. האם סרוקוול 25 מ"ג היא יעילה כתרופה מחזקת כנגד הפרעת חרדה? תוך כמה זמן ניתן לחוש שיפור? ומה עושים עם העייפות הקשה לאחר לקיחת הכדור בלילה?

שלום עופר. סרקוול במנון נמוך של 25 מ"ג יכול מאוד לעזור בטיפול בהפרעות חרדה ודיכאון בכך שהוא מרגיע מאוד וגם משרה שינה. היתרון הגדול הוא שזו אינה תרופה ממכרת. יש לציין כי התרופה אינה בסל הבריאות להתוויה זו ויש לרוכשה באופן פרטי במחיר שהוא יחסית נמוך. אם סובלים מעייפות קשה בבוקר ניתן לקחת את הכדור מוקדם יותר בערב או לקחת רק חצי כדור. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה