מומחה רפואי פסכיאטר/פסכוגריאטר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/11/2020 | 11:07 | מאת: עדי באוואר

שלום רב, ביהמ"ש משפחה מינה פסכיאטר שהוא גם פסיכוגריאטר ,(לאחר שהצדדים לא הגיעו להסכמה משותפת בדבר מומחה ) הוא גם ענה על שאלות הבהרה. כאשר תהייה חקירתו בבית משפט על חוות דעתו , האם אנחנו רשאים להביא מומחה פסכיאטר/פסיכו גריאטר מטעמנו לאותו הדיון? תודה רבה לתשובתך עדי

שלום עדי. אין התמחות מיוחדת בפסיכו-גריאטריה. כל פסיכיאטר או גריאטר מומחה יכול לעבור קורס אקדמי של לימודי תעודה בפסיכו-גריאטריה. כמו בכל דיון בבית משפט אתם יכולים להזמין רופא מומחה מטעמכם להעיד בדיון לאחר הצגת חוות דדעת רפואית משפטית. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה