חוות דעת מומחה רפואי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/10/2020 | 10:16 | מאת: עדי

שלום רב. האם מומחה רפואי מתחום פסכיאטריה / פסיכוגריאטריה שבית משפט ממנה בכדי שיתן חוות דעת . משתמש גם בברשימת הכדורים שניתנו למטופל בבית החולים .(הכדורים רשומים בגליון הרפואי של בית החולים ) וגם ברשימת התרופות שנקנו עבור המטופל בבית המקרחת .( יש תדפיס של כל הכדורים והמינונים שניקנו עבור המטופל בבית המרקחת ) תודה רבה לעזרתך עדי

שלום עדי.רופא מומחה הממונה לחוות דעת משפטית רפואית מקבל את כל התיק הרפואי כולל תרופות וצריך לסקור אותו כחלק מהכנת חוות הדעת.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה