ליסטורל או סימבלטה בהריון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/10/2020 | 08:58 | מאת: יעל

מבחינת השפעות על העובר בהריון ובהנקה - מה עדיף לוסטרל או סימבלטה? אציין כי בחמש השנים האחרונות אני נוטלת סימבלטה (בהתחלה 60 מ"ג ולאחר מכן 30 מ"ג). היות ואני בטיפולי פוריות קשים שמכבידים עליי בלקיחת החלטות ובמצבי רוח החליטו לעלות לי את המינון ל 60 מ"ג. והציעו תחלופה ל-ליסטורל. תודה מראש על התשובה

שלום יעל. אם את מתכוונת להיכנס להריון בקרוב אני ממליץ לך להחליף צמבלטה בתרופות כמו צפרלקס, לוסטרל או פריזמה. לוסטרל נחשבת לתרופה בטוחה לשימוש בהריון. בכל מקרה ממליץ לך להיעזר בשירותי יעוץ תרופתי לנשים בהריון אשר נותנים שירות יעיל מקצועי ובטוח בשאלות לגבי בטיחות תרופות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה