חשש מאלרגיה לתרופה חדשה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/09/2020 | 15:25 | מאת: אריק

שלום רב. קיבלתי מרשם לתרופה לשיאה לטיפול בחרדות. קראתי שמדובר בתמצית של שמן לבנדר. אני סובל באופן קבוע מאלרגיות באביב (קדחת השחת) ויש משפחות מסוימות של צמחים שאני אלרגי לאבקנים שלהם. איך אדע אם בטוח עבורי לקחת את הכדור? האם יכולה להיות תגובה אלרגית במקרה ואני רגיש לצמח? תודה.

שלום אריק. לשיאה הינה תרופה עדינה להפרעות שינה וחרדה. אם יש ספק כפי שאתה מתאר לחשד לתגובה אלרגית אני ממליץ לך להימנע משימוש בתרופה ולחפש תרופה חליפית לשינה מתוך מבחר אדיר של תרופות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה