ארפליי 15 ופאקסט 20 מג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/09/2020 | 10:57 | מאת: יוכי

שלום רב בעלי נוטל ארפילי 15 כדור אחד ופאקסט 20 מ״.ג לדכאון וחרדה -יש לו אי שקט ועצבנות ואני מוסיפה ונותנת לו כדור לרוון האם זה בסדר מה שאני עושה....- האם כל הזמן יהיה אי שקט או שעובר במשך הזמן תודה יוכי

שלום יוכי. לוריואן הוא כדור הרגעה יעיל לאי שקט ועצבנות ובהחלט יכול לעזור. ניתן לתת עד 3 פעמים ביום. לא לנהוג לאחר מתן התרופה. ייתכן ויש לשקול העלאת מנון פאקסט ל-40 מ"ג. ייתכן כי מנון האריפליי גבוה מידי ועלול לתרום לעצבנות ויש לשקול להורידו. ממליץ לקבל יעוץ פסיכיאטרי מסודר בנושא . בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה