מינון אינווגה..............................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/09/2020 | 15:05 | מאת: דודו

האם יש יתרון טיפולי קליני בהעלאת מינון אינווגה מ 6 מ"ג ל 9 מ"ג או שכך מסתכנים ביותר לתופעות לוואי ? כמה זמן צריך לקחת אינווגה 6 מג ולהמתין לפני שמחליטים להעלות ל 9 מ"ג ושהעלייה במינון תשפר את התמונה הקלינית ? תודה !

שלום דודו. החלטה על מינון היא לפני המצב הנפשי וסבילות תופעות לוואי. אם עדיין סובל ממתח, אי שקט ותכני מחשבה חריגים כדאי להעלות ל-9 מ"ג. בדרך כלל יש לבחון יעילות מינון לאורך כחודש עד חודשיים. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה