שאלה לגבי סכיזופרניבה והפרעות קשב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

11/09/2020 | 12:55 | מאת: אבי

אני מאןבחן כסכיזופרן מלפני שנה ואני גם סטודנט לאחרונה עשיתי בדיקת bcr של קשב וריכוז ומסתבר שאני זקוק לטיפול תרופתי שאלתי היא הפסיכיאטר כתב לי תרופות קבועות של אקיפליי30 ודיקינט האם הוא יכול לשלב לי בזה גם תרופות לקשב וריכוז

שלום אבי. אנשים הסובלים מסכיזופרניה עלולים גם לסבול מהפרעות קשב וריכוז כחלק המחלה או השפעת טיפול תרופתי. טיפול בתרופות להפרעות קשב וריכוז כמו ריטלין אינו מומלץ לחולי סכיזופרניה לאור סיכון בהחמרה פסיכוטית. בהצלחה

13/09/2020 | 10:18 | מאת: אבי

אז איזה טיפול תרופתי מומלץ?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה