השפעה על דופאמין - וולבוטרין & אריפלי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/09/2020 | 16:21 | מאת: רועי

שלום. האם התרופה אריפלי או וולבוטרין עובדות על המוח כפי שעושה קפאין (השפעה על הדופאמין). האם 3 שבועות עם אריפלי 5 מ"ג הוא פרק זמן מספק כדי לקבוע יעילות של התרופה?

שלום רועי. אריפלי וולבוטרין משפיעים על רמת הדופמין במח ומגבירים את השפעת הדופמין. השפעת התרופות שונה מהשפעת קפאין אשר מהווה חומר ממריץ לפעילות הגוף והמח. 3 שבועות זה פרק זמן גבולי לבחינת השפעת אריפליי ויש צורך לבחון את התרופה לאורך חודש עד חודשיים. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה