מידע בבקשה על אריפליי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/08/2020 | 22:50 | מאת: אייל

שלום דר !! אני במערכת ברהנש" שנים . ועדיין לא ככ מצליחים לאזן אותי . נוטל לפונקס וביקשתי מהרופא לתת לי אריפליי . שאלתי היא !! נוטל חצי כדור של 5 מ"ג ואני שואל מתי אחוש שיפור וקצת מידע על התרופה . ואיך האריפליי הולכת עם הלפונקס ?? כלומר תהיהי האפשרות להפחית מינון לפונקס בעקבות האריפליי תודה על תגובתך תגובה

שלום אייל. ניתן לשלב טיפול בלפונקס ואריפליי ובדרך כלל זה שילוב שעובד טוב ומביא להקלה והורדת תסמינים פסיכוטיים יחד עם טיפול במצבי דיכאון נלווים. ייתכן כי יהיה אפשרי לאחר התייצבות במצבך להוריד בהדרגה ובזהירות מנון לפונקס. בברכה

23/08/2020 | 21:34 | מאת: אייל

שלום דר יקר !!! ראשית מודה לך על תגובתך המקצועית . ארצה להבין מתי האריפליי מתחיל לעבוד בכדי שארגיש שאני מיוצב וכיצד מחליטים על הורדת מינון של לפונקס .אגב אני מאוד סובל מהלפונקס אציין לסיום שאני במינון של 2.5 מ"ג כבר שבוע וחצי . תוד ולילה טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה