אני שאלה בבקשה .ללא קשר לאוסידי שלי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

20/07/2020 | 11:00 | מאת: אני

שלום דר שאלה אני סובלת מאוסידי ויש דברים מרגיזים הוצאתי את הפח שלי בחוץ ,הגיע זוג וזרק זבל ,עכשיו הזוג הזה הלך הרבה ברגל והיה לא פחים בדרך שלו,יש לי מצלמה .אבל דוקא בפח שלי הוא זרק.לא מרגיז" ללא קשר לאוסידי ? בבקשה תענה אין שיחות עכשיו בגלל הקורונה תודה

שלום רב. את צודקת זה מרגיז. אבל אם את עסוקה במחשבות חוזרות ונשנות המטרידות אותך זמן רב באופן לא מותאם ולא פרופורציונאלי למציאות נראה שזה OCD. ממליץ לך לפנות ליעוץ. בברכה והצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה