ציפרלקס תחילת טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/06/2020 | 20:18 | מאת: אני

היי, אני נוטלת ציפרלקס 10 מ"ג כבר כמעט שלושה שבועות. אני יודעת שאני צריכה סבלנות נוספת עד שהכדור יתחיל להשפיע אבל בשלושה שבועות האלה מצבי החמיר - הדיכאון והחרדה החמירו מאוד, אני חווה בחילות וסחרחורות ומיגרנות, ועייפות הולכת ומתגברת ממש בצורה קשה שדורשת ממני פשוט לישון שעות מרובות. הבנתי שתופעות הלוואי צריכות לעבור לאחר כשבועיים ובטח שלא להיות כאלה ובעוצמה כזאת. האם זה נכון? האם זה חריג? והאם יש לשקול כעת החלפת כדור או להמתין בסבלנות לשיפור צפוי? אשמח לתשובתכם תודה. (נטלתי כדורים לפני כ8 שנים ומהפסקתי ומאז כלום עד עתה. וכעת זה הניסיון התרופתי המחודש הראשון שלי לאחר שנים).

תופעות לוואי של בחילה, סחרחורת, כאבי ראש ועייפות יכולות להופיע בתחילת טיפול בצפרלקס. אם את סובלת מתופעות אלו באופן קשה ובלתי נסבל כ-3 שבועות כנראה התרופה אינה מתאימה לך. ממליץ לך להתיעץ עם הרופא המטפל ולשנות תרופה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה