אני מעוניינת להפסיק כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/06/2020 | 17:31 | מאת: להפסיק כדורים

אני לוקחת כל יום כדור פקסט נגד חרדות מעל עשר שנים ניסיתי מספר פעמים להפסיק ותמיד חזרו בעיות שינה וחוסר שקט האם יש דרך להפסיק ללא תופעות?

שלום רב. נשאלת השאלה מדוע את רוצה להפסיק ? האם מדובר בתופעות לוואי או בתחושה שאת לא זקוקה כבר לטיפול תרופתי או בתחושה שהתרופה כבר לא יעילה. בכל מקרה ממליץ לפנות ליעוץ פסיכיאטרי בנושא זה. אם את מעונינת להפסיק פאקסט כדאי לעשות זאת בהדרגה איטית ולאוך מספר שבועות ולשקול החלפת טיפול. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה