מין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/10/2007 | 00:34 | מאת:

שלום רב ד"ר, אני בחורה בשנות העשרים המאוחרות והניסיון המיני שלי מועט. קיימתי יחסי מין מלאים עם גבר אחד עד כה, וזה היה בגיל מאוחר יחסית. אקט החדירה לא נעים, מכאיב וגורם לחרדה, כך שעם הגבר האחרון שהייתי איתו במצב אינטימי, לא הסכמתי שנקיים יחסי מין מלאים. עם זאת, אני מאד נהנת מהמשחק המקדים. כאשר קיימתי יחסי מין, לפני כחמש שנים, לא חוויתי אורגזמה ולא נהנתי מלשכב עם הבן- זוג. יש לציין שהכאב מופיע לעיתים, וכשהוא אינו מופיע- איני מצליחה להגיע לאורגזמה. מה היית ממליץ לעשות במקרה כזה? תודה מראש

07/10/2007 | 21:39 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, הבעיה שתארת שכיחה והרבה נשים סובלות ממנה. כדאי לפנות לסקסולוג/ מרפאה סקסולוגית שיעזרו לך לערוך את הבדיקות הדרושות וילוו אותך בטיפול תוך רגישות ומקצועיות מתאימות. ל תוותרי על הטיפול. מגיע לכל אחד חיי מין מלאים וללא מגבלות. את לא אשמה בקשייך ויש לזה טיפולים יעילים.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה