חרדות,דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/10/2007 | 00:32 | מאת: א.

ברצוני להעלות בעיה אשמח אם תאכל לעזור או להפנות אותי למטפל הנכון. אבי היקר נימצא בהליכי פרישה מהעבודה (פיטורים) בגיל 62 ועליו להשלים הליל\ך די ארוך בכדי להקדים את הפנסיה עקב מחלה. מיזה חודש הוא נימצא בדיכאון שמתדרדר... כל הזמן פוחד שלא יהיה להם מימה להתקיים ואיך יעזור לאחותי הסטודנטית וכו... הוא רזה 8 ק"ק בחודש מתהלך כל הזמן הנה והנה מדבר לעצמו. קבענו פגישה במירפאה פסיכאטרית רק לעוד שבוע. מראש השנה וזה ממש המון זמן אבי על הפנים או מד מודאגים הוא מקבל כרגע כדורי אסיבל ועוד כדור למצב רוח שכחתי את שמו. אבקש לשאול האם הפגישה עם הפסיכיאטר תהיה על בסיס של פגישות קבועות או חד פעמי ועלנו פשוט לחפש לו בדחיפות טיפול מתאים פסיכולוגי או פסיכיאטרי אודה לך מאד על תשובתך.

07/10/2007 | 21:34 | מאת: ד"ר עופר שמגר

צריך להבדיל בין פסיכיאטר פרטי לפסיכיאטר במרפאה ציבורית. כמובן שרופא פרטי יכול לראות את אביך בתדירות גבוהה יותר. אבל ללא קשר, בהחלט כדאי לנסות להגיע גם לטיפול פסיכולוגי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה