ציפרלקס ורעד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/10/2007 | 21:42 | מאת: אני

ד"ר שמגר שלום,אני חושבת שטיפלת בי כשהייתי חיילת עם פריקות כתפיים,אבל לא משנה:) אני לוקחת ציפרלקס( 10) כבר 6 ימים. התחלתי מחצי כדור במשך 3 ימים ועברתי לכדור שלם. אני לוקחת את זה לתופעה של חרדה בעיקרון (אבל יש לי הרבה דברים כמו אגרופוביה, כפייתיות, טריכוטולומניה (קצת קשה לכתוב את זה ) אבל ממש קצת מכל דבר.) בכל מקרה, מאז שאני לוקחת את זה אני רועדת כשאני קמה מהשינה, בעיקר בפה, הלסתות שלי נלחצות בשינה ,אני מרגישה את זה, והברך טיפה קופצת. במהלך היום זה כמעט לא קורה, אולי רק טיפה כשאני מפהקת. התייעצתי עם הפסיכיאטרית שמטפלת בי והיא אמרה שייתכן כי זה ממתח וייתכן שזה מהכדור אך זה חולף. רציתי לדעת בכל זאת מה דעתך. תודה אני.

05/10/2007 | 08:50 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, זה נשמע יותר קשור לכדור. בד"כ זה משתפר עם הזמן, ולאחר כשבוע עד 10 ימים זה נעלם. אם לא- פני שוב לרופאה להתייעצות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה