או סי די

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/10/2007 | 08:54 | מאת: אודי

האים יש דרך נוספת לטפל במחשבות טורדניות חוץ מכדורים והאים פלוטין הוא הכדור הכי מומלץ לזה אין לי עיניין בכלום אני מרגיש שאין לי תחליט בחיים עפ שאני נשוי לאישה מדהימה אני לא מתפקד אין לי חשק להתמיד בעבודה ואחר כך שאני יושב בבית אני כל הזמן המחשבות משגעות אותי אני רק בן 22 ואני דתי

04/10/2007 | 13:43 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, יש דרך מצויינת. היא נקראת טיפול קוגנטיבי-התנהגותי. חשוב לקבל את הטיפול אצל מי שזה תחום התעסקותו העיקרי. בענין התרופות- ישנן מספר תרופות יעילות ופלואוטין הוא אחת מהן. חשוב לזכור שבד"כ צריך מינון גבוה בכדי לטפל בהפרעה, ובמקרה של פלואוטים 60-80 מ"ג ביום (3-4 כדורים ליום).

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה