שאלה לד"ר ???

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/10/2007 | 14:53 | מאת: מיואש מהחיים

אני סובל מדיכאון שנים , ללא טיפול , נסיתי להתאבד כמה פעמים ולא הצלחתי . ולכן העדפתי ללכת לפסיכיאטר " כדי לטפל בבעיה " הוא נתן לי CIPRALEX 10 AND SEROQUEL 25 , האם אם אני אקח קופסה מכל סוג אז..........בטוח אמות ? בבקשה לא רוצה להתאשפז בבה"ח !!!... תודה

02/10/2007 | 18:33 | מאת: ד"ר עופר שמגר

למיואש שלום, כנראה שלא תצליח למות עם התרופות הללו. אבל מי מדבר על אישפוז? למה לא לנסות טיפול תרופתי או פסיכולוגי? וגם אם אישפוז- זה יותר גרוע ממוות???? אני מכיר כמה אנשים נפלאים שהגיעו לאישפוז, בינהם רופאים, מהנדסים וגם עקרות בית ועובדי ניקיון- כולם החלימו וחזרו למסלול חיים תקין. לעומתם, הגיעו גם כמה מטופלים שבגלל הדיכאון לא הצליחו להסתגל לשום מסגרת ואחרי טיפול באישפוז פתאום החלו לעבוד, מצאו זוגיות ועוד... מהמקום בו אתה נמצא אפשר רק לעלות- בתנאי שאתה מוכן לנסות את כל הסולמות שלידך.... אל תוותר!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה