בעיות שינה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/09/2007 | 22:40 | מאת: פוצי

שלום יש לי בעיה מוזרה בה אני מכה (את אישתי) מתוך שינה או קופץ מהמיטה לרצפה,זה לא קורה כל יום אבל זה קורה. התייעצתי בפורום שינה באתר אחר וזה מה שענו לי : "יתכן ומדובר באלימות משנת חלום בה חסר שיתוק השרירים. לכן ממליץ בדיקת שינה וטיפול תרופתי" נגיד ועשיתי בדיקת שינה וזה מה שיש לי, באיזה טיפול תרופתי מדובר ??? אני מטופל עקב "אגורופוביה" ב"אנפרניל" ו"קסנקס" יכול להיות קשר בין התרופות לבעיה ??? תודה וחג שמח

30/09/2007 | 00:53 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אינני מכיר קשר בין התרופות שציינת לתופעות הללו. אינני יודע כיצד מטפלים בתופעה שתארת, ויש לפנות למומחה להפרעות שינה בענין. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה