התמכרות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/09/2007 | 11:59 | מאת: ירון

לדוקטור שלום האם לקיחת שני כדורי בונדרומין ביום צהריים ולילה יכולה לגרום לדיכאון והאם זה בכלל נורמלי שבחור צעיר לוקח במשך למעלה משלוש שנים כדורי שינה ומרגיש שהוא מכור להם לגמרי תלוי בהם רוצה להפסיק לקחת ולא יכול

29/09/2007 | 11:02 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ירון שלום, כדורי הבונדורמין לא גורמים לדיכאון, אבל הם כן עלולים למכר, ביחוד לאור המינון והמשך הממושך של נטילתם. צריך לפנות לפסיכיאטר שינסה לעזור לך להגמל מהתרופות ובמקביל יערוך איבחון האם אתה סובל מדיכאון ואיך לטפל בזה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה