second opinion

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/09/2007 | 11:00 | מאת: חי

לד"ר שמגר היקר שלום : תודה על עבודת הקודש ההתנדבותית שאתה עומל לעזור , ליעץ ,לעודד ולחזק . יש לי קרובת משפחה המאושפזת קרוב לשנתיים בשל הלם פוסט טראומטי עקב "טרגדיה" בילדותה . עתה לאחר כל הטיפולים והעזרה היא ולדעתי גם המטפלים שלה למרות כל המאמצים,האהבה והתמיכה עם כל הכבוד " התברברו" לקראת נקודת היעד . אשמח מאוד אם תוכל לעזור בניווט ואילו במעט להמליץ על כמה רופאים הבקיאים בתחום שנוכל להעביר את " המקרה " ואף להפגיש בינהם . לציין כי הכל נמצא בתיאום ובאישור המטפלים. מודה לך מקרב לב על הנכונות והרצון ממני חי

26/09/2007 | 21:30 | מאת: ד"ר עופר שמגר

חי שלום, אינני נוהג לתת בפורום המלצות על רופאים, אבל אני מפרסם ברצון כל המלצה של מישהו מהמשתתפים בפורום. בכדי לעזור למי שקורא את הודעתך, כדאי לציין איזור בארץ בו קרובת משפחתך מטופלת, בכדי שהמשתתפים יוכלו לכוון לאיש מקצוע מאותו איזור. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה