הודעותי נמחקו????

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/09/2007 | 22:02 | מאת: מתוייגת

מה יש, ענף הפסיכיאטריה לא מסוגל להתמודד עם חשיפה למציאות המרה???? רק למכור אשליות וכדורים לאזרחים תמימים ולשתף פעולה עם הקנוניה??? מאוכזבת מרה

26/09/2007 | 07:33 | מאת: ד"ר עופר שמגר

עקרונית אני מפרסם כאן כל הודעה, מלבד אלו שעוסקות בהשמצה אישית של אנשי מקצוע, משתתפים אחרים בפורום או מוסדות רפואיים. אין כאן מקום להשמצות. אם תסתכלי תראי שיש כאן הרבה מקום למגוון דעות, גם דעות שאינני מסכים איתן, כאמור- כל זמן שהדיון ענייני ולא עוסק בהשמצות אישיות.

04/10/2007 | 07:09 | מאת: מתוייגת

המבוססת על ניסיון רב ומר בפורום אחר, שם שעברו כבר מזמן את גבולות הטעם והריח בכלל

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה