הליכה לא ישרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/09/2007 | 08:24 | מאת: זיוה

שוב אני פונה בעינינה של אמי אבי ניפטר לפני כמעט חודשיים באופן פתאומי ואמי נישארה בהלם {הורי היו נשואים למעלה מ50 שנה וחיו חיים טובים יחד} אחרי השבעה לקחנו אותה מביתה{כיוון שהיא גרה בצפון ואנחנו במרכז} חשבנו שאחרי חודש היא תירצה לחזור לביתה אבל לא והיא עדיין נימצאת אצלינו וצמודה אליי {אני הבת} איננה מוכנה להשאר לבד בביתי וצריכה שיגישו לה אוכל אחרת היא לא אוכלת אחרי חודש פנינו לרופא פסיכוגריאטי שרשם לה ציפרלקס אותם היא נוטלת כבר שבועיים{וללא שינוי} נוסף לציפרלקס בעצת רופאת המישפחה היא לוקחת 2 כדורי לאורבן שמהם היא{ותצטרך ליפטר תוך שבוע }יש צורך טיפות ולריאן וללילה בונדורמיל אלו הכדורים שהיא לוקחת ובנוסף להם גם כדורים לכולסטרול ללחץ דם וכו יום יום אחרי הצהריים אנחנו יורדות להליכה של 45 דקות אנחנמו הולדות שלובי זרועות ולי יש תחושה שבאופן ההליכה שלה היא הולכת לא ישר אני חשה שהיא כאילו דוחפת לצד ימיןו שבעצם אני צריכה להפעיל כוח נגד על מנת ללכת ישר מה זה האם זה קשור לכל התרופות????? האם זה סימן כלשהו? בתודה זיוה

24/09/2007 | 22:49 | מאת: ד"ר עופר שמגר

זיוה שלום, התרופות לא אמורות ליצור הטיה לצד אחד. שווה להתייעץ עם נוירולוג.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה