Laevolac

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/08/2007 | 12:14 | מאת: Joseph

שלום רב, האם התרופה (הסירופ) Laevolac,היא על בסיס טיבעי ו/או כימי?! האם אפשר להתמכר לתרופה זו? אם לוקחים תרופה זו לתקופה של יותר משבועיים,אז האם במיקרה זה תרופה זו יכולה לגרום לקיבה עצלה ותלות בתכשיר זה? האם תרופה זו יכולה לרפא ו/או לעזור ביותר מ60% במיקרה של עצירות כרונית? מה טווח התדירות בשבוע - בלקיחת תרופה זו?

05/08/2007 | 11:27 | מאת: ד"ר איל שורצברג

JOSEPH שלום, התרופה לבולק הינה תרופה על בסיס "כימי" התכשיר מכיל את החומר הפעיל LACTULOSE. החומר הפעיל מתפרק במעי הגס, על ידי חיידקים שנמצאים שם, לשני חומרים פעילים נוספים: GALACTOSE ו LACTOSE שאינם נספגים. החומרים הפעילים עובדים על ידי ספיחת נוזלים אל תוך המעי ויצירת צואה רכה. טיפ חשוב נוסף לסיוע והצלחת הטיפול בעצירות באמצעות תרופה זו הינו הקפדה על שתייה מרובה (באם הדבר אינו מנוגד למצב הרפואי של המטופל/ת). לא ידוע על מקרי התמכרויות או "מעיים עצלות" עם התכשיר הנ"ל. בד בבד כמו עם כל תרופה יש ליטול בהתאם להוראות הרופא המטפל או על פי מה שרשום בעלון במקרה של תרופה ללא מרשם. אני מניח כי התרופה נרשמה לך, בכל מקרה ישנם אנשים שנוטלים את התרופה הנ"ל לטיפול במצבי עצירות כרונים במשך חודשים ואף שנים. לגבי יכולות הריפוי של התרופה, יש לברר ממה נובעת העצירות הכרונית ובהתאם לכך להתאים את הטיפול הנדרש. כפי שאמרת עצריות כרונית היא בעייה מתמשכת כך שקשה להתייחס לריפוי אלא אם פותרים את הסיבה לבעייה. בד"כ כלל המינון המקובל לטיפול בבעיית עצירות במבוגרים בתרופה זו הינו 30 מיליליטר (מ"ל) עם שתייה מרובה פעם ביום (ראה הערתי מוקדם יותר), בברכה, איל

25/08/2007 | 07:28 | מאת: Joseph

שלום רב, בנוסף לשאלותיי הקודמות,בנוגע לתרופה זו - יש לי עוד מ"ס שאלות,אשר ברצוני לקבל תשובה עליהן: האם תרופה זו,עלולה להגביר את הסיכוי לחלות בסכרת? האם השיפור המשמעותי הניגרם עקב נטילת תרופה זו - חל לאחר לפחות שבוע של שימוש רצוף בתרופה זו? כמה זמן דרוש על מנת,שתרופה זו תשפיע במלוא השפעתה ותשפר את המצב - למצב, אשר יהיה ניסבל,שאפשר לחיות איתו באיכות חיים נורמאלית וסבירה? בתודה רבה מראש... שבוע טוב,שיהיה!

24/10/2009 | 17:57 | מאת: אדמונד

האם ניתן להשתמש ב-laevolac וגם בסיבי פוסיליום. תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי