Tranxal + Remotiv

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/12/2010 | 15:29 | מאת: עידן 41

שלום רב אני בן 41 ועקב התקפי חרדה בשבועיים האחרונים + דכאון של כחודשיים, רופאת המשפחה שלי רשמה לי Remotiv ו-Tranxal 5 mg- יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן לקחת אותם ביחד? את הטרנקסל אני לוקח בערב, מתי לקחת רמוטיב? היא אמרה שאת שניהם בערב. 2. אני לוקח גם ליפיטור 20 מ"ג ואספירין. האם אפשר לשלב עם 2 התרופות החדשות שרשמו לי אתמול? 3. האם יש הוראות מיוחדות לגבי שניהם? תודה מראש, עידן

שלום, ניתן לשלב בין התרופות החדשות וגם בינן לבין התרופות שאתה כבר לוקח. רמוטיב נוטלים בוקר וערב. את הרמוטיב מומלץ לקחת לאחר או בזמן האוכל. את ההטבה במצב הרוח תרגיש תוך לפחות שבועיים מתחילת הטיפול. טרנקסל עשוי לגרום לטשטוש ולכן יש להיזהר בפעולות המחייבות זהירות עם תחילת הטיפול עד שיתבררו השפעותיו. אין להפסיק בבת אחת אף אחת מהתרופות שקיבלת. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי