תופעות לוואי ?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/10/2010 | 10:15 | מאת: יפית

שלום אני מטופלת יומיים כנגד חיידק בקיבה הילקובטור (או משהו כזה) בlaton 30 mg כדור ביום moxyvit forte 500 ארבעה כדורים ליום קארין 500 שני כדורים ליום בד בבד יש לי כאבי ראש שעולים מאיזור אוזן שמאל ועד לרקה השמאלית שלא עוזבים אותי מאותו יום שבו התחלתי לקחת את הכדורים אני נוטלת אופטלגין וזה ממש לא עוזר התקשרתי לאחות והיא טענה שיאן קשר והתרופות האלה לא גורמות לכאבי ראש מאידך בדקתי בספחים שם נרשם מפורשות כי אחד מתופעות הלוואי זה כאב ראש מה עלי לעשות - האם להפסיק את הטיפול או לחכות יום יומיים עד שהגוף יסתגל מצד שני זה גם מדאיג אותי שאני לא עשה לי נזק בריאותי בנוסף האם אין סכנה ליטול משככי כאבים עם כל הכדורים שאני נוטלת ?

עפ"י המיקרומדקס המעודכן, אחת מתופעות הלוואי הנפוצה של קארין (Clarithromycin), moxyvit forte ושל לנטון הינה כאב ראש. אני ממליצה להמשיך בטיפול התרופתי עד למועד סיומו הואיל וזה הכרחי לטפל בחיידק ההליקובקטר פילורי שיכול לגרום לכיבים בתריסריון ובקיבה. אין כל חשש ליטול משככי כאבים, כגון: איבופרופן, נקסין, אקמול ואופטלגין בשילוב עם הטיפול התרופתי לחיידק.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי