זריקת NAROPIN

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/10/2010 | 14:23 | מאת: MARTA

שלום רב, נפגעתי בעצב כף הרגל כתוצאה נסיון הוצאת שבב זכוכית.לאחר התייעצויות רבות הופנתי למומחה לעצבים בכף הרגל, הומלץ להזריק זריקת NAROPIN לטווח ארוך. אני ממתינה עד היום מכיוון שנאמר לי שהזריקה קשה להשגה. השאלה שלי היא: האם זוהי זריקה מיוחדת שנמשך הרבה זמן (מעל ל-3 שבועות)להשיגה ומה התופעות לוואי?

04/10/2010 | 15:21 | מאת: כמאל עמארנה

תופעות לוואי שכיחות הינן: 1. קרדיווסקולריות כגון ברדיקרדיה( קצב לב איטי) ותת לחץ דם. 2. בעיות עור כגון פריחה. 3. הפרעות במערכת העיכול כגון בחילות והקאות. 4. כאבי גב וחולשת שרירים 5. בעיות נוירולוגיות כגון כאבי ראש. השגת הזריקה תלויה בקופת החולים אליה את שייכת ועל כן יש לבצע את הבירור מולם.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי