תרופת stunarone

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/08/2010 | 18:29 | מאת: ארזה

האם התרופה יעילה למחלת ים בטיסות והפלגות? מה תופעות הלואי והאם רק במרשם רופא? תודה

31/08/2010 | 14:42 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, Stunarone הינה תרופת המחייבת מרשם רופא. לפי העלון לרופא אחת ההתוויות לשימוש בתרופה זו היא – travel sickness , בחילות והקאות שקשורות לנסיעה. לפי מיקרומידקס , תרופה זו משמשת לטיפול בבחילות והקאות שקשורות לנסיעה. וגם למחלת ים , למחלת ים עדיף לקחת את התרופה יום לפני ההפלגה , או בזמן ההפלגה. ישנוניות והפרעות במערכת העיכול הן תופעות הלוואי ידועות של תרופה זו, במקרים בודדים כאב ראש, עלייה במשקל, יובש בפה ותגובה אלרגית. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי