טיפות אף ALNASE בהריון טרימסטר שני

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/08/2010 | 23:36 | מאת: אירית

שלום, יש לי גודש באף מאוד קשה בעקבות הצטננות, אני רגילה עוד לפני ההריון לטיפות אלנאז, האים מותר להשתמש בהן גם בזמן ההריון במידה ובשימוש נמשך כ- 3-4 ימים מס' פעמים ביום. טיפות סליין לא עוזר. תודה

17/08/2010 | 12:28 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום אירית, לפי עלון לתרופה אין להשתמש בתרופה מבלי להוועץ ברופא אם הינך בהריון שליש ראשון/אחרון. במחקרים שונים נצפו תופעות לואי בעוברים אצל חיות עקב שימוש בחומרים הפעילים שבתכשיר. אין מספיק מידע לגבי שימוש בנשים בהריון. כדאי להימנע משימוש ולהיוועץ ברופא. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי