השימוש בתרופה ערבה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/07/2010 | 23:13 | מאת: tal

הסבר על התרופה ערבה תופעות לוואי שלה מה הסיכון בלקיחתה? האם תרופה זו וותיקה? האם הוכיחה את עצמה ? מדוע התרופה מצריכה בדיקת תפקודי כבד,תפקודי כליות כל חודש תודה מראש על ההסבר

02/08/2010 | 15:06 | מאת: אוריין לניאדו

לטל שלום, פעילות רפואית: לטיפול בדלקת פרקים שגרונית, להאטת התקדמות ולשיפור התיפקוד הגופני. לטיפול בדלקת מפרקים ספחתית (פסוריאתית) פעילה תופעות לוואי נפוצות: פריחה, נשירת שיער(הפיך), שילשולים, בחילות הקאות, כאבי ראש, יובש בעור, חוסר תיאבון, ירידה במשקל, נדירות: עליה באנזימי כבד, כשל כבדי, זיהומים,קוצר נשימה בגלל הסיכוי לעליה בתיפוקודי כבד יש צורך במעקב חודשי התרופה רשומה בשיראל משנת 2006 בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי