זקוקה ליעוץ דחוף טופמקס וסינרל מקווה שהגעתי למקום

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/04/2010 | 04:08 | מאת: אני

אני צורכת תרופה קבועה בשם טופמקס שהיא אנטיאפילפטית ובמקביל אני מטופלת פוריות וממחר בבוקר אני צריכה להתחיל טיפול עם משאף סינרל (SYNAREL???)תרסיס לאף בעלון בתגובות בין תרופתיות כתוב סיכונים או יעילות הנובעים מתגובות בין תרופתיות במיוחד לגבי תרופות מהקבוצות הבאות : קורטיקוסטרואידים ותרופות נגד פירכוסים. הטופמקס ניחשבת תרופה נגד פירכוסים.... אני מקבלת אותה בגלל אפילפסיה ואני לא מפרכסת תודה לאל ..... אודה על תשובה מהירה ממתינה מקוצר רוח מחר בבוקר אני צריכה להתחיל טיפול גם אם תפנו אותי לאנשהו זה יעזור .....תודה מראש

שלום, אין מידע מבוסס על מחקרים לגבי תגובות של סינרל עם תרופות אחרות. אבל מדרך פירוק התרופה בגוף ניתן להסיק שלא צפויות לה תגובות עם תרופות אחרות. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי