עפולה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/02/2010 | 23:17 | מאת: חיים

שלום רב אני עברתי שתי ניתוחים בבטן של בקע טבורי שנקלע עם נמק ופנדצית ושוב אני מחכה לניתוח לנקורות את הזהום שיש לי אני לא מצליח להירדם בלילות מרוב כאבים עז הרופא אמר לי שהוא נותן לי וואליום שאני יוכל להירדם אבל אני מתאום מבין שהכדור שהוא נתן לי זה אסיול. 1.מה זה אסיול??? 2.העם זה כמו כדור וואלים כמו שהוא אמר? 3.האסיול זהאוזר לשינה?? אשמח עם תשובו לי בהקדם בתודה מראש חיים

24/02/2010 | 08:42 | מאת: כמאל עמארנה

שלום לך חיים, הכדור אסיול הוא שם מסחרי אחר לכדור ווליום עם אותו חומר פעיל. הכדור אסיול הוא כדור הניתן להרגעה והקלה בכאבים. אכן אסיול יכול לעזור לך לישון טוב יותר. יש להשתמש אך ורק לפי המלצת הרופא. בברכה, כמאל

08/09/2011 | 16:43 | מאת: דני

אני בחו"ל ואני לא יודע את השם הגנרי של וולטרן 100 כדורים

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי