טיפול בארטן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/02/2010 | 12:18 | מאת: איריס

בני בן 5 עם שיתוק מוחין מסוג אטטואידי . לאחרונה הרופאה המליצה על טיפול בארטן . ברצוני לדעת יותר על כל . יתרונות וחסרונות.תופעות לואי.

18/02/2010 | 18:09 | מאת: אוריין לניאדו

איריס שלום, תרופה אנטיכולינרגית, אנטי פרקינסון, תופעות הלוואי השכיחות הן יובש בפה, יובש בעיניים,קושי בהשתנה, עצירות, עצבנות אי שקט,הפרעות בשינה,טשטוש ראיה במקרים נדירים יכול לגרום לגלאוקומה(לכן יש לבצע בדיקות עיניים שנתיות),בלבול, בחילה,דפיקות לב. התרופה הינה מעכבת ישירה של פעילות השרירים החלקים ולכן היא מרגיעה רעד בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי