המון כדורים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/01/2010 | 07:28 | מאת: יהודה

שלום רב אבי בן 76 אחרי 2 ניתוחי לב עים השתלת קוצב: אבי שותה המון כדורים וביניהם הוא שותה פלבקס 75 מ"ג קרטייה 100 מ"ג וקומדין לפי תוצאות הפיטי,כידוע לי כל הכדורים האלה הם לדילול הדם,האים זה לא הרבה כדורים לדילול הדם? חוץ מכל שאר הכדורים שהוא שותה.אשמח מאוד לקבל את תשובתך המהירה ,תודה רבה בשמי ובשם משפחתי...........

04/02/2010 | 15:10 | מאת: כמאל עמארנה

יהודה שלום, שילוב התרופות שהזכרת לפי הספרות שבידינו (מקרודקס מעודכן לרבעון זה) מעלה את הסיכון לדימומים (דימומים פנימיים כגון דימום במערכת העיכול או דימום במערכת עצבים), הטיפול שלו נקבע לפי המלצ הרופא המטפל ויש לפנות אליו בקשר להמשך שילוב התרופות הנ"ל. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי