חרדה ודיכאון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/12/2009 | 15:59 | מאת: אתי

מה זה הכדור הזה ויפאקס ומהן התופעות שיכולות להיות לי בזמן הטיפול

11/01/2010 | 13:05 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, ויפאקס (החומר הפעיל הוא Venlafaxine) הוא כדור המשמש בד"כ לטיפול בחרדה או דיכאון (הוא משמש לעוד מס' התוויות אך אלו העיקריות). ע"פ מקורות המידע שבידנו (Micromedex המעודכן לרבעון האחרון) תופעות הלוואי העיקריות של Venlafaxine הן: אובדן משקל, בחילה, יובש בפה, כאב ראש, ישנוניות, נדודי שינה, סחרחורת והזעה מוגברת. ברצוני להבהיר כי תופעות לוואי אלו מתרחשות בחלק מהמטופלים בויפאקס ולא בכולם. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי