רעידות לאחר תרופה נשימתית

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/07/2009 | 12:46 | מאת: ט.

שלום רב. לבני בן 15 , לאחר כשבוע של מחלת חום + שיעול כבד + אבחון של תחילת ברונכיט, נרשמה אנטיביוטיקה (אזניל 250) + אינהלציה של ונטולין (0.5) + בודיקורט (1.0) פעמיים ביום. לאחר האינהלציה, הוא חש ברעידות (בייחוד בידיים) למשך מספר שעות. האם זה תקין?

שלום, על פי המקורות שבידנו (מיקרומדקס מעודכן לרבעון האחרון) , יתכן והרעידות שבנך חש נובעות מהשימוש בונטולין. תופעת לוואי זו מוכרת היטב בשימוש בתרופה זו. חשוב ליצור קשר עם הרופא בנוגע למינון של התרופה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי