זמן נטילת תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/07/2009 | 17:24 | מאת: עירית

שלום רב ברצוני לקבל יעוץ לגביזמני נטילת תרופות קלוקופז 3ביום נורווקס 5מג גנוביה 1 אוקסר+ לפיטור10מג איזיטרול אספרין

22/07/2009 | 12:05 | מאת: אוריין לניאדו

עירית שלום, גלוקופאג'- יש לקחת עם האוכל. נורווסק -יש לקחת בבוקר ללא קשר לארוחות ג'נוביה- ניתן לקחת בכל שעות היום ללא קשר לארוחות אך יש להקפיד על פרקי זמן קבועים. אוקסאר פלוס- יש לקחת בבוקר ללא קשר לארוחות איזיטרול- ניתן לקחת בכל שעות היום ללא קשר לארוחות אך יש להקפיד על פרקי זמן קבועים. ליפיטור - ניתן לקחת בכל שעות היום ללא קשר לארוחות אך יש להקפיד על פרקי זמן קבועים. אספירין- ניתן לקחת בכל שעות היום יש להקפיד שילקח עם/אחרי האוכל בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי