כדורים...............

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/11/2020 | 06:16 | מאת: דן

רציתי לשאול אני נוטל כמו שרשמתי קרבדקסון עקב דליה בוושט וכבד שומני ונוטל עוד .גרדנס, גלוקמין ,ויטמין די,נקסיום ,וגביקסון לצרבות.ואני בדיאטה היציאות שהיו פעם ביום כבר כל 3 ימים ומתקשה האם נורמלקס מתאים לקחת פעם ביום. האם מתאים אם כל הכדורים .מתי מומלץ .ואם קיים תכשיר אחר או שזה בסדר תודה על התשובה

שלום, אין מניעה, השילוב של שאר התרופות הינו בסדר. יש לעקוב אחרי סוכר, ולהקפיד על שתיה מספיקה לאורך היום. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי