כדור עוד שאלה תודה רבההההההה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/10/2020 | 19:53 | מאת: דן

תודה על התשובות 3 שאלות ברשותך. 1 עד איזה מינון מותר ביום קרבדקסון. עליתי כבר ל 2 כדורים וממש הדופק 90 לא עוזר ועוד שאלה.אני נוטל גלוקמין .גרדנס . ויטמין די ואת הקרבדקסון האם זה בסדר. ושאלה אחרונה האם קיים כדור שתואם לקרבדקסון שמתאים לדליות ולדופק יותר משפיעה תודה רבה

שלום דן, אין דאגה ! ניתן להעלות כמו שציינתי בתשובה הקודמת : 6.25 מ"ג פעמיים ביום, אבל חשוב לעקוב אחרי לחצי דם במקביל ! מכיוון שהתרופה גם מורידה לחץ דם. יש לתת קצת זמן לתרופה לעשות את האפקט, במקרה ואין הורדה של הדופק ליעד המטרה יש להציע לרופא המטפל טיפול בתרופה בשם - PROPRANOLOL שיכולה להתאים גם למצבך. בקשר לשאלה האם קרבדקסון מתנגש עם שאר התרופות שציינת ? התשובה היא לא ! אתה יכול ליטול ללא דאגה. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי