שילוב של תרופות סלקוקס ודיאתרים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/10/2020 | 15:50 | מאת: עינבר

חמותי נטלה סלקוקס ודיאתרים.. חטפה אלרגיה קשה שהצריכה מיון. זו לא פעם ראשונה שנוטלת תרופות אלו. האם יש קשר?

ישנם דיווחים בספרות המקצועית על שוק אנפילקטי כולל תגובה אלרגית קשה ואקוטית שמתבטא בפריחה עורית וסימפטומים נשימתיים תחת טיפול בסלקוקס ולכן יש להיזהר מפני שימוש חוזר באותה תרופה בהמשך.

08/10/2020 | 18:29 | מאת: עינבר

תודה על תגובתך.. רק רוצה לחדד זו לא הפעם הראשונה שחמותי נוטלת סלקוקס. מעולם לא הייתה לה תגובה אלרגית. איך קורה שביום בהיר אחד הגוף אלרגי לתרופה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי