נקסיום בשילוב תרופות מסוימות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/08/2020 | 01:03 | מאת: AM

שלום ד ר מחאג נה רקע : טופלתי בעבר בנקסיטם למשך כמה שבועות בגלל כיב תריסריון שהחלים ובשבועיים האחרונים בהמלצת רופא מטופל שוב בנקסיום 40×2 ליום בגלל דלקת קיבה , אודה לך מאד לתשובות הבנתי שאסור ליטול אסיוול בעת טיפול בנקסיום , האם זה נכון לכל הבנזודיאזפינים שאני נזקק מדי פעם ? שאר התרופות שאני נוטל בקביעות הן , מטפורמין לסוכרת וליפיטור 20 וגם פבוקסיל , האם יש מניעה או התנגשות בין אלה לנקסיום ? רב תודות מראש

שלום, אין מניעה לשלב נקסיום על התרופות שציינת כולל אסיוול והתרופות האחרות הכרוניות. בריאות שלמה,

17/08/2020 | 09:55 | מאת: AM

תודה על התשובה מה שרציתי להבין למה בעלון לצרכן של נקסיום רשום שיש להמנע מאסיוול דיאזפם עם נקסיום , להתעלם מזה ? תודה מראש

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי